Lahana Turşusu:Sadece taze beyaz lahana, kaya tuzu ve doğal fermente yöntemiyle hazırlanmıştır.Sağlıklı fermantasyon süreci ile probiyotik bakımından zenginleştirilmiştir.Salatalarınızda, sandviçlerinizde veya ana yemeklerinizin yanında lezzetli bir garnitür olarak kullanabilirsiniz.Eşsiz lezzetiyle sofralarınıza doğal bir dokunuş katacak beyaz lahana turşusunu hemen sipariş verebilir, doğal ve katkısız bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz
Çengelköy Salatalık Turşusu:Ev yapımı Çengelköy Turşusu doğal fermantasyonda hazırlanıp ambalajlanmıştır. Herhangi bir katkı maddesi ilave edilmemiştir.Turşularımızı her çeşit etli etsiz, taze kuru, çorba pilav, soğuk sıcak tüm yemeklerinize eşlik eden bir iştah açıcı olarak tüketmenizi dileriz.
Karışık Turşu:Karışık turşumuz bol sebzelidir.İçeriğindeki sebzeler mevsimsel olarak değişkenlik gösterebilir.Karışık turşumuzda kullanılan sebzeler : Havuç, Lahana, Salatalık, Tatlı yeşil sivri biber, Güz domates, Kereviz yaprağı, Doğal olarak fermente edilmiş olan turşu çeşitleri sindirimi kolaylaştırmakta, faydalı birçok bakteri için de iyi bir kaynak olmaktadır. Doğal şekilde yapılan turşulardan küçük miktarlarda tüketmek, bağırsaklardaki yararlı bakterileri çoğaltmak için en kolay yoldur. Sindirime yardımcı olan bu bakteriler, bağışıklık sisteminin gelişmesine de yardımcı olmakta, B ve K Vitaminleri sentezinde de önemli rol üstlenmektedirler. Geleneksel şekilde fermente edilmiş olan turşunun en önemli özelliği de ısıya duyarlı vitamin ve minerallerin kaybolmasını önlemesidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.